• Raimo Kekkonen

  Eläinlääketieteen lisensiaatti, eläinlääkärinä vuodesta 1995. Erityisiä kiinnostuksen kohteita mm. pehmytosakirurgia ja ortopedia. Raimo tekee mm. ristiside- (myös TTA-tekniikka), patellaluksaatio- ja murtumien korjausleikkauksia. Raimolla on pätevyys toimia Kennelliiton virallisen kävelytestin eläinlääkärinä. Raimolla on chihuahua ja 3 ranskanbulldoggia, ja hän on kiinnostunut rodun terveydestä ja hyvinvoinnista. Raimo on Mervin kautta mukana ranskisten kasvatustoiminnassa.

   
 • Mari Gröhn

  Eläinlääketieteen lisensiaatti, valmistunut 2021. Mari aloitti työt Ouluvetissä elokuussa 2022, sitä ennen hän on tehnyt kunnaneläinlääkärin sijaisuuksia Pohjois-Karjalassa. Mari tarjoaa peruseläinlääkäripalveluita pieneläimille.

  Kotoa löytyy 10 vuotias mittelspitz Koda.
 • Mervi Reinikka

  Klinikkamanageri, tullut Ouluvetin tiimiin 2015. Mervi toimii avustajien lähimpänä esimiehenä ja hoitaa lähinnä Ouluvetin taloushallinnon puolta hyvinkin laajakirjoisesti. Koulutustaustana mm. yrittäjän ammattitutkinto ja toiminut yrittäjänä lemmikkialalla 8,5v.

  Kotoa löytyy kolme ranskanbulldogginarttua ja chihuahua Pimpi, joiden kanssa harrastetaan näyttelyitä. Pienimuotoista kasvatustyötä ranskanbulldoggien parissa vuodesta 2007 painottuen terveyteen ja luonteeseen.

 • Noora

  Eläintenhoitaja, valmistunut elokuussa 2020, jonka jälkeen aloittanut työt Ouluvetissä.

  Kotoa Nooralta löytyy mittelspitz jonka kanssa harrastellaan rally-tokoa sekä pienimuotoisesti mm. noseworkia ja agilityä. Muu vapaa-aika kuluukin hevosten kanssa.

 • Riikka

  Klinikkaeläinhoitaja, valmistunut kesäkuussa 2022. Riikka aloitti harjoittelun Ouluvetissä marraskuussa 2021 jonka jälkeen jäikin meille töihin. Aiemmin Riikalla on suoritettuna eläintenhoitajan tutkinto.

  Hänen kotoaan löytyy Amiraali-niminen maatiaiskissa.

 • Lotta

  Koirahieroja ja klinikkaeläinhoitaja, valmistunut -17 ja -19. Töitä eläinalalla sekä myyntityötä vuodesta -07 saakka. Klinikkatyöskentelyä ajoittain, mutta nyt Ouluvetillä pääasiallisena työnä maahantuonti ja edustustyö Murmusti-ruoan parissa. Kotoa löytyy kolme ranskanbulldoggia ja kaksi karkeakarvaista saksanseisojaa, chihuahua, kolme maatiaiskissaa sekä pupu. Harrastuksina näyttelyt, metsästys ja lempparina kaikille oloneuvostoimintaa. Pienimuotoista kasvatusta vuodesta -12.
 • Mari

  Koirahieroja, valmistunut 2021 maaliskuussa. Hän astui Ouluvetin tiimiin helmikuussa 2021 ja vastaa koirahierontapalveluista. Häneltä on mahdollisuus varata myös laserhoitoja. Mari on pitkänlinjan palveluskoiraharrastaja ja kotoa löytyykin dobermanni ja 1 wannabe dobermann eli kääpiöpinseri sekä 1 kissa. Hevosharrastus kuluttaa sitten sen lopunkin vähäisen vapaa-ajan mukavasti.

 • Kärsäkäs

  Ouluvetin Facebook- maskotti manageri KONSERNIN JOHTAJA.  Varsinainen joka paikan porsas ja monessa liemessä kypsäksi keitetty Karjujen Karju, joka heittelee tiskiin milloin mitäkin sikamaisia tarjouksia!