• Raimo Kekkonen

  Eläinlääketieteen lisensiaatti, toiminut eläinlääkärina vuodesta 1995 lähtien. Erityisiä kiinnostuksen kohteita ovat mm. pehmytosakirurgia ja ortopedia. Raimo tekee Ouluvetissä mm. ristisideleikkauksia (myös TTA-tekniikalla), patellaluksaatio-operaatioita ja murtumien korjausleikkauksia. Raimolla on pätevyys toimia Kennelliiton virallisen kävelytestin valvovana eläinlääkärinä. Kotona Raimolla on neljä ranskanbulldoggia. Raimo on kiinnostunut ranskanbulldoggien terveyteen ja hyvinvointiin liittyvistä asioista, ja on Mervin kautta mukana myös ranskisten kasvatustoiminnassa.

 • Ulla Ervasti

  Eläinlääketieteen lisensiaatti, valmistunut 2014. Ulla työskentelee pieneläinten perusterveyden- ja sairaudenhoidon parissa (mukaanlukien pehmytosakirurgia).

  Kotoa Ullalta löytyy kolme kissaa: kaksi maine coonia ja brittiläinen pitkäkarva.

  Ulla on aloittanut työt Ouluvetissä syyskuussa 2016.

 • Aino Karvanen

  Eläinlääketieteen kandidaatti, aloittanut opinnot 2014 Viron Maatalousyliopistossa. Aino on kesäkandina Ouluvetissä heinäkuun alusta lähtien.

  Kotona asustelevat vauhdikkaat koirakaverit jackrusselinterrieri Tesla ja rescue-koira Nico, joiden kanssa mennään eikä meinata.

 • Sanna

  Eläintenhoitaja, valmistunut vuonna 2009 ja Ouluvetissä työskennellyt hoitajana/eläinlääkärin avustajana vuodesta 2010.

  Kotona asustaa 3 koiraa, joiden kanssa harrastetaan mm. agilityä, tokoa, rally-tokoa ja koiranäyttelyitä.

 • Mervi Reinikka

  Klinikkamanageri, tullut Ouluvetin tiimiin 2015. Mervi toimii avustajien lähimpänä esimiehenä ja hoitaa lähinnä Ouluvetin taloushallinnon puolta hyvinkin laajakirjoisesti. Koulutustaustana mm. yrittäjän ammattitutkinto ja toiminut yrittäjänä lemmikkialalla 8,5v.

  Kotoa löytyy neljä ranskanbulldogginarttua, joiden kanssa harrastetaan näyttelyitä. Pienimuotoista kasvatustyötä ranskanbulldoggien parissa vuodesta 2007 painottuen terveyteen ja luonteeseen.

 • Niina

  Klinikkaeläinhoitaja, valmistunut alkuvuodesta 2017 ja aloittanut työt Ouluvetissä saman vuoden helmikuussa. Niina on suorittanut Ouluvetissä useamman harjoittelujakson ennen töihin tuloa.

  Niinan arkea vauhdittaa kotona kaksi belgianpaimenkoira malinoista.

 • Lotta

  Klinikkaeläinhoitaja ja koirahieroja. Lotta on työskennellyt Ouluvetissä alkuvuodesta 2016 lähtien ja  valmistui oppisopimuksella klinikkaeläinhoitajaksi alkuvuodesta 2019.  Koirahierojaksi Lotta valmistui loppuvuodesta 2016. Lotalle voi varata aikoja esim. hierontaan, laserhoitoihin ja kynsienleikkaukseen.

 • Kärsäkäs

  Ouluvetin Facebook-
  maskotti MANAGERI
  . Varsinainen joka paikan porsas ja monessa liemessä kypsäksi keitetty Karjujen Karju, joka heittelee tiskiin milloin mitäkin sikamaisia tarjouksia!