• Raimo Kekkonen

  Eläinlääketieteen lisensiaatti, eläinlääkärinä vuodesta 1995. Erityisiä kiinnostuksen kohteita mm. pehmytosakirurgia ja ortopedia. Raimo tekee mm. ristiside- (myös TTA-tekniikka), patellaluksaatio- ja murtumien korjausleikkauksia. Raimolla on pätevyys toimia Kennelliiton virallisen kävelytestin eläinlääkärinä. Raimolla on chihuahua ja 3 ranskanbulldoggia, ja hän on kiinnostunut rodun terveydestä ja hyvinvoinnista. Raimo on Mervin kautta mukana ranskisten kasvatustoiminnassa.

   
 • Mari Gröhn

  ÄITIYSLOMALLA

  Eläinlääketieteen lisensiaatti, valmistunut 2021. Mari aloitti työt Ouluvetissä elokuussa 2022, sitä ennen hän on tehnyt kunnaneläinlääkärin sijaisuuksia Pohjois-Karjalassa. Mari tarjoaa peruseläinlääkäripalveluita pieneläimille.

 • Linda Haikkola

  Eläinlääketieteen kandidaatti, valmistuu keväällä 2024. Opiskelut hän on suorittanut Espanjassa ja Virossa. Linda aloitti Ouluvetissä huhtikuussa 2024, sitä ennen hän on toiminut mm. kunnaneläinlääkärinä. Kiinnostuksen kohteina ovat hammashoidot sekä pehmytosakirurgia.

  Kotoa löytyy 10-vuotias Norwichinterrieri-narttu. Muu vapaa-aika kuluu lapsen ja hevosten parissa.

 • Mervi Reinikka

  Klinikkamanageri, tullut Ouluvetin tiimiin 2015. Mervi toimii avustajien lähimpänä esimiehenä ja hoitaa lähinnä Ouluvetin taloushallinnon puolta hyvinkin laajakirjoisesti. Koulutustaustana mm. yrittäjän ammattitutkinto ja toiminut yrittäjänä lemmikkialalla 8,5v.

  Kotoa löytyy kolme ranskanbulldogginarttua ja chihuahua Pimpi, joiden kanssa harrastetaan näyttelyitä. Pienimuotoista kasvatustyötä ranskanbulldoggien parissa vuodesta 2007 painottuen terveyteen ja luonteeseen.

 • Noora

  Eläintenhoitaja, valmistunut elokuussa 2020, jonka jälkeen aloittanut työt Ouluvetissä.

  Kotoa Nooralta löytyy mittelspitz jonka kanssa harrastellaan rally-tokoa sekä pienimuotoisesti mm. noseworkia ja agilityä. Muu vapaa-aika kuluukin hevosten kanssa.

 • Riikka

  Klinikkaeläinhoitaja, valmistunut kesäkuussa 2022. Riikka aloitti harjoittelun Ouluvetissä marraskuussa 2021 jonka jälkeen jäikin meille töihin. Aiemmin Riikalla on suoritettuna eläintenhoitajan tutkinto.

  Hänen kotoaan löytyy Amiraali-niminen maatiaiskissa.

 • Joni Kaikkonen

  Koirahieroja, valmistunut 2018 ja siitä lähtien tehnyt hierontoja/laserhoitoja Ouluvetissä sekä Taavin Tassuilla. Koirahieronnan ohella Jonilta onnistuu myös hevosten hieronnat ja laserhoidot.

  Kotoa löytyy vaimon lisäksi kaksi ranskanbulldoggia ja kaksi bullmastiffia.

 • Kimmo

  Myyntiedustaja, joka aloitti Ouluvetillä lokakuussa 2023. Kimmo toimii MurMusti -koiranruuan ja KisMirri -kissanruuan edustajana, alueenaan koko Suomi. Kimmo on helposti lähestyttävä monitoimimies, joka ei jätä asioita puolitiehen.

  Kotoa löytyy Rio-niminen labradorinnoutaja, jonka kanssa harrastellaan aktiivisesti metsästystä. Metsästys on ollut Kimmon harrastuksena jo liki 40v, pilkkiminen ei ihan yhtä kauaa.

 • Maximus

  Varastovastaava, tullut Ouluvetin tiimiin kesällä 2022. Maximus toimii opiskelunsa lomassa MurMusti ja KisMirri -ruokien maahantuonnin parissa, erilaisissa työtehtävissä.

  Maximus on kasvanut koko ikänsä koirien ja niiden kasvatuksen ympäröimänä. Tällä hetkellä kotoa löytyy ranskanbulldoggi Hilja ja lyhytkarvainen chihuahua Bobo.

 • Kärsäkäs

  Ouluvetin Facebook- maskotti manageri KONSERNIN JOHTAJA.  Varsinainen joka paikan porsas ja monessa liemessä kypsäksi keitetty Karjujen Karju, joka heittelee tiskiin milloin mitäkin sikamaisia tarjouksia!