• Raimo Kekkonen

  Eläinlääketieteen lisensiaatti, eläinlääkärinä vuodesta 1995. Erityisiä kiinnostuksen kohteita mm. pehmytosakirurgia ja ortopedia. Raimo tekee mm. ristiside- (myös TTA-tekniikka), patellaluksaatio- ja murtumien korjausleikkauksia. Raimolla on pätevyys toimia Kennelliiton virallisen kävelytestin eläinlääkärinä. Raimolla on chihuahua ja 3 ranskanbulldoggia, ja hän on kiinnostunut rodun terveydestä ja hyvinvoinnista. Raimo on Mervin kautta mukana ranskisten kasvatustoiminnassa.

   
 • Mervi Reinikka

  Klinikkamanageri, tullut Ouluvetin tiimiin 2015. Mervi toimii avustajien lähimpänä esimiehenä ja hoitaa lähinnä Ouluvetin taloushallinnon puolta hyvinkin laajakirjoisesti. Koulutustaustana mm. yrittäjän ammattitutkinto ja toiminut yrittäjänä lemmikkialalla 8,5v.

  Kotoa löytyy kolme ranskanbulldogginarttua ja chihuahua Pimpi, joiden kanssa harrastetaan näyttelyitä. Pienimuotoista kasvatustyötä ranskanbulldoggien parissa vuodesta 2007 painottuen terveyteen ja luonteeseen.

 • Noora

  Eläintenhoitaja, valmistunut elokuussa 2020, jonka jälkeen aloittanut työt Ouluvetissä.

  Kotoa Nooralta löytyy mittelspitz jonka kanssa harrastellaan rally-tokoa sekä pienimuotoisesti mm. noseworkia ja agilityä. Muu vapaa-aika kuluukin hevosten kanssa.

 • Kärsäkäs

  Ouluvetin Facebook- maskotti manageri KONSERNIN JOHTAJA.  Varsinainen joka paikan porsas ja monessa liemessä kypsäksi keitetty Karjujen Karju, joka heittelee tiskiin milloin mitäkin sikamaisia tarjouksia!

 • Mari

  Mari valmistui koirahierojaksi 2021 maaliskuussa. Hän astui Ouluvetin tiimiin helmikuussa 2021 ja vastaa koirahierontapalveluista. Häneltä on mahdollisuus varata myös laserhoitoja. Mari on pitkänlinjan palveluskoiraharrastaja ja kotoa löytyykin 2 dobermannia ja 1 wannabe dobermann eli kääpiöpinseri. Hevosharrastus kuluttaa sitten sen lopunkin vähäisen vapaa-ajan mukavasti.

 • Riikka

   

  Harjoittelija, valmistuu klinikkaeläinhoitajaksi vuoden 2022 aikana. Riikka aloitti harjoittelun meillä marraskuussa 2021. Aiemmin Riikalla on suoritettuna eläintenhoitajan tutkinto.

   

  Hänen kotoaan löytyy Amiraali-niminen maatiaiskissa.

 • Lotta

  Koirahieroja ja klinikkaeläinhoitaja, valmistunut -17 ja -19. Töitä eläinalalla sekä myyntityötä vuodesta -07 saakka. Klinikkatyöskentelyä ajoittain, mutta nyt Ouluvetillä pääasiallisena työnä maahantuonti ja edustustyö Murmusti ruoan parissa. Kotoa löytyy saksanpaimenkoira, kaksi ranskanbulldoggia ja karkeakarvaista saksanseisojaa, chihuahua, kolme maatiaiskissaa sekä pupu. Harrastuksina näyttelyt, metsästys ja lempparina kaikille oloneuvostoimintaa. Pienimuotoista kasvatusta vuodesta -12.