• Raimo Kekkonen

  Eläinlääketieteen lisensiaatti, toiminut eläinlääkärinä vuodesta 1995. Erityisiä kiinnostuksen kohteita mm. pehmytosakirurgia ja ortopedia. Raimo tekee mm. ristiside- (myös TTA-tekniikalla), patellaluksaatio- ja murtumien korjausleikkauksia. Raimolla on pätevyys toimia Kennelliiton virallisen kävelytestin valvovana eläinlääkärinä. Kotona Raimolla on neljä ranskanbulldoggia ja on kiinnostunut niiden terveyteen ja hyvinvointiin liittyvistä asioista. Hän on Mervin kautta mukana myös ranskisten kasvatustoiminnassa.

   
 • Ulla Ervasti

  Eläinlääketieteen lisensiaatti, valmistunut 2014. Ulla työskentelee pieneläinten perusterveyden- ja sairaudenhoidon parissa (mukaanlukien pehmytosakirurgia ja hammastoimenpiteet).

  Kotoa Ullalta löytyy neljä kissaa: kaksi maine coonia ja kaksi brittiläistä pitkäkarvaa.

  Ulla on aloittanut työt Ouluvetissä syyskuussa 2016.

 • Aino Karvanen

  Eläinlääketieteen kandidaatti, aloittanut opinnot 2014 Viron Maatalousyliopistossa. Aino on kandina Ouluvetissä heinäkuun alusta lähtien.

  Kiinnostuksen kohteina erityisesti tuontikoirien terveys, vastuullinen rescuetoiminta ja kaikki siihen liittyvä, sekä ihotaudit.

 • Mervi Reinikka

  Klinikkamanageri, tullut Ouluvetin tiimiin 2015. Mervi toimii avustajien lähimpänä esimiehenä ja hoitaa lähinnä Ouluvetin taloushallinnon puolta hyvinkin laajakirjoisesti. Koulutustaustana mm. yrittäjän ammattitutkinto ja toiminut yrittäjänä lemmikkialalla 8,5v.

  Kotoa löytyy neljä ranskanbulldogginarttua, joiden kanssa harrastetaan näyttelyitä. Pienimuotoista kasvatustyötä ranskanbulldoggien parissa vuodesta 2007 painottuen terveyteen ja luonteeseen.

 • Iina

  Eläintenhoitaja, Valmistunut 2009. Iina on astunut Ouluvetin remmiin syksyllä 2019. Iina on työskennellyt aiemmin useita vuosia eläintarvikealalla.

  Kotoa häneltä löytyy 3 älykästä ranskanbulldoggia ja rottweiler. Myös kaksi maatiaskissaa yrittävät pysyä menossa mukana.

 • Sanna

  Eläintenhoitaja, valmistunut vuonna 2009 ja Ouluvetissä työskennellyt hoitajana/eläinlääkärin avustajana vuodesta 2010.

  Kotona asustaa 3 koiraa, joiden kanssa harrastetaan mm. agilityä, tokoa, rally-tokoa ja koiranäyttelyitä.

 • Joni

  Koirahieroja, Joni on aloittanut koirien hieromisen loppuvuodesta 2017. Ouluvetille Joni on siirtynyt hieromaan syksyllä 2019. Jonilta voi varata hieronta- ja IV-laseraikoja. Aiemmin Joni on työskennellyt koirahierojana ja myyjänä eläintarvikeliike Taavin Tassuilla. Kotona Jonilla on kolme ranskanbulldoggia ja yksi bullmastiffi, joiden lihakset ruukaavat olla melko pehmeässä kunnossa. Samasta asunnosta löytyy myös kaksi kissaa, joista toinen käy Jonilla hieronnassa joka kuukausi.
 • Kärsäkäs

  Ouluvetin Facebook- maskotti manageri KONSERNIN JOHTAJA.  Varsinainen joka paikan porsas ja monessa liemessä kypsäksi keitetty Karjujen Karju, joka heittelee tiskiin milloin mitäkin sikamaisia tarjouksia!